Consulten

Tijdens een consult kan ik mediamiek of psychic werken. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Hoe er wordt gewekt, wordt nooit van te voren bepaald. Dit verloopt natuurlijk tijdens het consult. Bepalend is wat iemand op dat moment nodig heeft, wat belangrijk is voor de persoon, om genezing in gang te zetten.

consultenAls het consult mediamiek wordt, dan wordt er contact gelegd met overleden dierbaren.
Er wordt dan specifieke informatie gegeven over de overledene, zoals karaktertrekken, hobby’s van de overledene, het werkzame leven, objecten van de overledene, en gedeelde herinneringen. Ook emotionele bewijzen komen aan bod. In deze bewijzen zit vaak een boodschap verpakt, of woorden van troost en inzicht.

Psychic werken houdt in dat er contact is van ziel tot ziel; met de energie van de cliënt.
Hiermee kan inzicht worden verkregen in gebeurtenissen die in het leven van de cliënt hebben gespeeld, of nu spelen. Ook worden iemands potenties en kwaliteiten zichtbaar.
Het is uiteindelijk aan de cliënt zelf om hier al dan niet iets mee te doen. Het voorspellen van de toekomst wordt dan ook niet gedaan. Men is zelf verantwoordelijk voor eigen gedachten en keuzes. En de gedachten en dromen van vandaag, is de werkelijkheid van morgen.

Een consult duurt gemiddeld 45 minuten en kost € 35,- p.p. inclusief koffie/thee. Het consult is inclusief opname.

Voor een consult kan men mailen naar: info@matthiasbosgraaf.nl.