Agenda

Ontmoeting van de ziel 6- 10 maart 2023 In Baarlo!

Een spirituele retraite om jezelf, en elkaar, vanuit de ziel te ontmoeten. In de sfeervolle ambiance van het Kasteel van Baarlo, geniet je van de stilte in meditatie, de eenwording met de spirituele wereld in trance, de weldaad van healing, de klank van muziek, de inspiratie van creativiteit, de kracht van energie, de wijsheid van je intuïtie, en de liefde van je ziel. Ontspanning, bewustwording, verdieping, voelen, weten, er volledig mogen zijn: alleen, of in verbinding en uitwisseling met gelijkgestemden. Een rijkdom voor je Ziel! 

Tijdens onze workshops, healing-sessies en meditatie momenten nodigen wij, een team toegewijde en ervaren mediums, jou met liefde uit om jezelf te ontmoeten en een verdiepend contact met je ziel te ervaren. Op allerlei manieren en allerlei niveaus. Wij zullen ieder vanuit ons eigen specialisme de workshops verzorgen:

  • Angelique van Bezouwen is medium en kunstenares. Bij haar kun je door middel van creativiteit (tekenen, schilderen en geïnspireerd schrijven) zielscontact maken, je intuïtieve talenten ontwikkelen, energie leren lezen en inzichten opdoen in jezelf en de ander. Angelique is tevens internationaal erkend Spirit Artist. Zij verstaat, en doceert, de kunst om vanuit een mediamiek contact portretten van onze overleden dierbaren te tekenen. 
  • Ellen Versney begeleidt je in het ontwikkelen van je spiritueel bewustzijn en je intuïtie: de wijsheid, kracht en liefde van je ziel. Via meditatie, lichtreizen en de kracht van de heilige geometrie, ervaar je de expansie naar bewustzijn van de hogere dimensies van leven. Een prachtige reis die je dichter tot je ware Zelf brengt. Ellen is tevens professioneel harpiste en zal tijdens deze dagen via haar instrument ontspanning en healing brengen.
  • Bij Marion Kessler wordt je begeleid naar een leven in bezield bewustzijn. Zij brengt je in verbinding met jouw energiefrequentie, en met de kracht van overvloed en overgave. Zo ontwikkel jij je ware potentieel waarin je jouw licht in de wereld zet en aan anderen meegeeft. Vanuit die essentie van liefde maak je ook contact met de spirituele wereld, om die dierbaren te voelen die altijd met jou in liefde verbonden blijven.
  • Bij Jan-Jacob Straathof kun je – via het ontvangen en leren geven van healing – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in balans, tot rust en in je kracht komen. Essentieel daarbij is de samenwerking met de spirituele wereld, en het vanuit liefde leren werken met de kracht van je bewustzijn, focus en energie. Verder kunnen er onderwerpen aan bod komen zoals het waarnemen van de aura, ademhalingsoefeningen en energie-drukpunten.
  • Matthias Bosgraaf leidt je via trance meditatie naar een diepe innerlijke rust en de liefdevolle verbinding met jouw spirituele team, je gidsen en je dierbaren. Met diverse soorten muziek, maar ook in de stilte. Via trance speaking zul je vanuit je begeleiders inspirerende wijsheden mogen doorgeven aan elkaar. Bovendien zal Matthias voor iedere groep een persoonlijke boodschap spreken vanuit zijn eigen Spirit team. 

Tijdens het avondprogramma kun je bovendien genieten van:

  • Een Demonstratie Mediumschap 
  • Bloemenséance  
  • Klankhealing op de Harp
  • En meer…

We zijn blij je deze volledig verzorgde 5-daagse Ontmoeting van de Ziel aan te kunnen bieden voor de prijs van €557 inclusief 4 overnachtingen in het kasteel op basis van een tweepersoonskamer, volpension, deelname aan de workshops en het avondprogramma. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van €20 per nacht. Voor slechts €40 is desgewenst een voorovernachting (incl. ontbijt) te reserveren op zondag 5 maart.

Opgave kan nog tot 20-06-2022! Voor meer informatie en het inschrijfformulier, mail naar: info@matthiasbosgraaf.nl